Make-up Workshop

Sothys Make-UpHeeft u altijd al de behoefte gehad om op een professionele wijze zelf make-up aan te kunnen brengen? Wilt u een gezellige, ontspannen en leerzame ochtend/middag/avond met uw vriendinnen, kennissen, familie of collega’s organiseren? Bijvoorbeeld een ladies party, vrijgezellenfeest, personeelsuitje, bedrijfsactiviteit, etc.…

Dan bent u bij salon Butterfly in goede handen.

Onze visagistes en schoonheidsspecialisten zijn uitstekend, gaan op een erg aangename manier met groepen om en zijn specialist op hun vakgebied. In de workshops gebruiken wij voornamelijk de producten van Sothys. Vakmensen met topproducten gecombineerd!

Hoewel volgens de trends van tegenwoordig tal van stijlen en looks zijn toegestaan, blijft één gouden regel bestaan: blijf in harmonie met uzelf, ongeacht de trend.

Om uw schoonheid te tonen en optimaal tot haar recht te laten komen, heeft Sothys een nieuwe aanpak van kleur ontwikkeld die rekening houdt met uw algemene stijl, huidskleur en de kleur van uw ogen en haar.

Na de diagnose en met behulp van het advies van onze specialisten ontdekt u de harmonieën waaruit uw nieuwe make-uppalet “Soin Haute Personnalisation” zal bestaan.

Kosten make-up workshop: € 39,- per persoon (incl. koffie/thee en iets lekkers)

Duur make-up workshop: ongeveer 2 uur

(U mag zelf een groepje samenstellen en de dag en tijd bepalen, of u inschrijven voor vaste data)

Uitbreiding met bijvoorbeeld Lunch of een High Tea is een optie (informeer naar de prijzen)